showcase-ruusu

Kun pöytälevyistä kehkeytyi pienen tilan kalusteita

Suunnittelutoimistomme jätti keväällä 2011 tutuksi tulleet Kallion kulmat, kun muutimme Kruununhakaan. Uudessa kivijalkatoimistossamme kohtasimme kinkkisen pulman: Millaisia säilytysratkaisuja kehittää kaapittomaan tilaan? Miten mahduttaa kaikki tarpeellinen aiempaa huomattavasti pienempiin neliöihin? Ja vielä – miten tehdä kaikki tämä ympäristön kannalta vastuullisesti?

Otimme yhteyttä Karahkaan. Olimme kuulleet yrityksen vihreästä ideologiasta ja vahvasta ammattitaidosta. Meitä kiehtoi myös Karahkan sepän persoonallinen työskentelymetodi, jossa tilaustöitäkin toteutettaessa innovoidaan tapoja hyödyntää jo olemassa olevaa tavaraa.

Oli upeaa saada nähdä, miten vanhasta rakentui uutta. Kuinka oivallisella tavalla erilaisia ongelmallisia tilakysymyksiä voikaan ratkoa! Saimme niin ideoinnin, suunnittelun kuin toteutuksen samasta osoitteesta – helposti, luovasti ja luotettavasti.

Olemme suositelleet Karahkaa myös muille, joilla on ollut tarvetta kalusteisiin tai pyörällä liikkumiseen liittyen. Parhaillaan olemme teettämässä Karahkassa toimiston kaupunkipyörään kannellista kuljetuskoria, jonne ei sadesäälläkään ropise sisälle.

Tina Sarivaara, AD graafinen suunnittelija
Rohkea Ruusu

right-case

 

KARAHKA   |   ANTE@KARAHKA.FI   |   +358 45 639 4681